Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Festival bezpečného internetu je po roce zpět. Připojte se s námi!

Publikováno dne: 9. 10. 2024

Již po dvanácté Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost pořádá v rámci Evropského měsíce kybernetické bezpečnosti Festival bezpečného internetu - měsíc plný vzdělávacích akcí, kampaní, konferencí a webinářů pro každého, kdo se chce lépe orientovat v kybernetické bezpečnosti. Festival trvá celý říjen.

Mottem letošního ročníku je „Chraň svůj digitální svět“, které vystihuje hlavní poselství Festivalu – kybernetická bezpečnost je dnes neodmyslitelnou součástí každodenního života každého z nás.

Festival nabízí pestrý program rozdělený do čtyř hlavních kategorií. První z nich je Posilujeme společnost, kde se mohou uživatelé naučit, jak se chránit v kyberprostoru. Druhá kategorie, Pomáháme expertům, je zaměřena na odborníky v IT, kteří chtějí držet krok s nejnovějšími trendy v kybernetické bezpečnosti. Třetí kategorie, Hledáme talenty, inspiruje k úspěšné kariéře v oblasti kybernetické bezpečnosti a poslední kategorie, Podporujeme lektory, motivuje učitele a lektory k překonávání výzev při vzdělávání v kyberbezpečnosti.

Aktuální přehled všech dostupných aktivit najdete na webových stránkách http://www.fbifest.cz.

Zároveň projekt E-Bezpečí přináší pravidelný měsíční přehled aktualit z kyberprostoru, které si můžete stáhnout zde:  Newsletter_ebezpečí

informuje redakce OPK MV a Tereza Trčková

Naše další webové stránky

Doporučené stránky našich partnerů

menuarrow-left